fbpx

boka din andliga vägledning

Vad är andlig vägledning?

Det är ett andligt vägledande samtal som varar i en timme med full närvaro. Annika vägleder med inspiration, kärlek och ibland humor från andevärlden. Under samtalet lyssnar Annika både till det du och andevärlden säger. Ett samtal kan bland annat öppna för en förståelse av vad som är meningen med det som händer i ditt liv eller så får du budskap som bekräftar vad du egentligen redan vet men inte riktigt vågar tro på. Vilket leder till en ökad känsla av lugn och harmoni, tillit och hopp.

Kontakten med andevärlden ser alltid till ditt högsta bästa.

Det som är speciellt med en andlig vägledning med Annika är att hon kan föra samtalet utifrån olika perspektiv, medialt kanaliserande, livscoahande, rådgivande eller soulpeppande. Allt handlar om att hjälpa dig till det du önskar förstå eller veta.

Annika kan via andevärlden öppna inre dörrar via enkla metoder eller kraftfulla frågor så du kan se fler möjligheter, öka din självkänsla och tillit till livet. Hon ger stöd och positiv energi som gör det lättare att ta emot kärleksfulla budskap från andevärlden så att du landar i klarhet och harmoni efter en andlig vägledning.

Hur går det till?

Du bokar en tid för andlig vägledning, sen bestämmer du hur du vill att det ska gå till; höras på telefon, FaceTime eller i ett fysiskt möte. Därefter ringer du upp på avtalad tid eller så ses ni i ett fysiskt möte enligt överenskommelse. Betalning sker via swish eller bankgiro.
Samtalen sker intuitivt. Ibland har andevärlden kontakt med Annika före samtalet och hon berättar vad hon har fått till sig, ibland börjar du berätta vad du har på hjärtat och den mediala vägledningen flätar sig in under samtalets gång.

Vad händer efteråt?

Efter det andligt vägledande samtalet känner du dig lättare inombords, gladare, mer inspirerad och klarare över vem du är och vart du är på väg. Du har även en förståelse över var du är i processen, livet, och vilka steg du kan ta som gör skillnad för att ta dig vidare.

Annika erbjuder en uppföljning inom två veckor efter ditt samtal. Om det är något du skulle vilja lägga till så kommer vi tillsammas överens om hur det bäst ska ske för dig. Om det är  ett samtal, en änglaläsning eller en distanshealing kan vi bestämma när det blir aktuellt.

Boka din andliga vägledning här

  • Fyll i ditt förnamn & efternamn samt din födelsedata (ÅR-MÅNAD-DAG)
  • Betala 850 kr via Swish eller Bankgiro.
  • Om du betalat med Swish, skriv ditt telefonnummer i formuläret.​ Vid BG-betalning, märk din överföring med ditt namn.
  • Betala med Swish

Swisha 850 kr till 123 334 23 42 

  • Betala med Bankgiro

För över 850 kr till Bankgiro: 523-6955

  • Betala med PayPal

  • Betala med Swish

Swisha 850 kr till 123 334 23 42 

  • Betala med Bankgiro

För över 850 kr till Bankgiro: 523-6955

  • Betala med PayPal